Forside | Kundeservice | Medlemsfordele | Forbrugsforeningen | Nyhedsbreve | Gratis fragt ved kr. 500 - gratis ombytning - nem retur
Accessories
Make-up
Duftlys
   
Til stranden
Shorts til ferien
         
Designer outlet
- Toppe
- T-shirts
- Skjorter
- Bluser
- Kjoler
- Nederdele
- Buksedragter
- Jeans
- Bukser
- Sweats
- Strik
- Jakker
- Overtøj
- Træning
- Vinter
Gavekort
Penn&Ink N.Y Einstakt Blue Sportswear Superdry Black Lily Önling Mads Nørgaard Rabens Saloner Maison Scotch Tusnelda Bloch Moshi moshi mind Part Two Gat Rimon SHANGIES by Stilov Etc Etc Hosbjerg Six Ames The Hip Tee Mille Rostock Kjær Weis Lola´s Love Madame Pom Pom Stylesnob Dear Denier Becksöndergaard Markberg Nailstation
Spørg os :-)
Har du spørgsmål om størrelser, mål eller andet, så er du meget velkommen til at sende os en mail på , så svarer vi hurtigst muligt.

Gratis levering
Ordrer på mindst kr. 500 sendes fragtfrit i Danmark. Ved ordrer til udlandet betaler du selv for forsendelsen.

Leveringstid
Leveringstid 2-5 dage og sendes med Postnord. Send os en email, hvis det haster ekstra med din ordre. Pakker til danske adresser sendes som forsikret pakke uden omdeling.

Gratis ombytning
Skriv på fakturaen, hvad du ønsker ombyttet til, og brug den returpakkeseddel der er vedlagt, så betaler vi fragten til webshoppen og tilbage til dig med den ombyttede vare. - Vi retter faktura og evt betaling, og sender en ny returpakkeseddel med.

Returvarer
Der er 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen regnet fra modtagelsestidspunktet, såfremt varen returneres ubrugt og i samme stand som havde du prøvet varen i et prøverum, og såfremt der medsendes en faktura på varen. Hvis du har betalt for fragt på ordren, og returnerer hele ordren, får du din fragt tilbage. Returnerer du en del af ordren, hæfter du selv for fragten.

Returfragt
Vi vedlægger en returpakkeseddel, det koster dig kr. 39 at bruge den, vi trækker beløbet i forbindelse med returvaren. Er din faktura på kr. 1500 eller mere er returfragten gratis.


Returvarer sendes til
Lygums.dk
Mortenstrupvej 25,
2970 Hørsholm


Gaver pakkes ind
Skriv under kommentarer på din ordre at du gerne vil have pakket ind, så pakker vi det ind du ønsker.

Betaling med gavekort og tilgodebeviser
Indtast gavekortets stregkodenr. og beløb under kommentarer, når du bestiller nye varer, og accepter at betale fakturabeløbet med dit betalingskort, så ændrer vi faktura- og betalings-beløbet til det rigtige beløb, eller 0, og udsteder et nyt gavekort, hvis der er penge tilovers. - Det er gratis.


Reklamation
Der er 2 års reklamationsret fra varens modtagelse. Denne ret omfatter fabrikationsfejl og mangler. Bliver varen defekt som følge af forkert anvendelse eller almindeligt slid, dækker reklamationsretten ikke. Send os en email, hvis du har en reklamation, så sender vi en pakkeseddel, der dækker fragten.

Lygums.dk
Mortenstrupvej 25,
2970 Hørsholm
E-mail:

0 varer i kurven.
Pris totalDKK 0,-
Se din bestilling
Du er ikke logget ind
Log ind
Ny bruger